Webshop Keurmerk

MLwebshops | Feestartikelen Limburg is lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Als lid van de Stichting Webshop Keurmerk mogen wij het Webshop Keurmerk voeren, dit is het keurmerk voor Nederlandse bedrijven die producten op afstand verkopen, in ons geval via Internet.

Wij vinden het belangrijk dit keurmerk te voeren omdat dit past in ons beeld van de klant centraal stellen en het bieden van service, veiligheid en kwaliteit. Lees meer over het Webshop keurmerk en onze certificering!

 

 

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 2300 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.